932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Aquests dies en què la comunicació digital ha esdevingut tan important i valuosa, posem a la teva disposició la nostra nova pàgina web per comunicar-te amb nosaltres i on podràs trobar tota la informació que necessites sobre Clínica Veterinària Veteros de Barcelona.

Hem renovat la nostra pàgina web per oferir-te més informació sobre nosaltres, sobre els nostres serveis veterinaris, les nostres instal·lacions, les persones que formem part de la nostra clínica veterinària a l’Eixample de Barcelona i consells per cuidar la teva mascota com es mereix.

A la nostra clínica procurem que els nostres clients estiguin ben informats. Així que no et perdis els articles del nostre blog on compartirem amb tu notícies, informació d’interès, consells veterinaris i les campanyes i promocions que realitzarem per ajudar-te en la cura del teu animal de companyia.

Si tens algun dubte o necessites assessorament sobre la cura de la teva mascota, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’atendrem encantats. 

Perquè també a internet tenim cura de la salut de la teva mascota