932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Les proves de diagnòstic per imatge a Veteros Clínica Veterinària del centre de Barcelona són fonamentals per a la cura i la salut dels animals. Aquestes proves ens permeten obtenir informació precisa i detallada sobre la condició interna dels animals, cosa que facilita un diagnòstic més precís i un tractament adequat.

Videoendoscòpia

És una tècnica que utilitza un endoscopi flexible per visualitzar l’interior del cos. Proporciona imatges en temps real de les vies respiratòries, el tracte gastrointestinal i el tracte urinari. Ajuda a diagnosticar malalties com ara tumors, obstruccions, úlceres, cossos estranys i lesions internes. També es fa servir per a procediments mínimament invasius, com l’extracció de cossos estranys o la presa de mostres de teixit per a biòpsies.

Radiografa mascotas en Veteros Clínica Veterinaria de Barcelona

Radiologia Digital

La radiologia digital consisteix a capturar imatges d’alta qualitat dels òrgans interns i els ossos de les mascotes. Aquesta tecnologia no només redueix l’exposició a la radiació, sinó que també proporciona imatges més clares i detallades que permeten la detecció de fractures, tumors, malalties pulmonars i altres anomalies.

Servicio ecografía Hospital Veterinario Riera Alta

Ecografia

L’ecografia és una altra prova de diagnòstic per imatge molt utilitzada a veterinària. Fa servir ones sonores d’alta freqüència per crear imatges a temps real dels òrgans interns, teixits i fluids corporals. L’ecografia és especialment útil per avaluar el cor, l’abdomen, els òrgans reproductors i els teixits tous. Permet detectar quists, tumors, embarassos, problemes cardíacs i moltes altres afeccions.

ecocardiiografia mascotas grup riera alta barcelona

Ecocardiografia

L’ecocardiografia és una prova de diagnòstic per imatge específica per avaluar l’estructura i la funció del cor. Utilitza ones sonores per produir imatges en moviment del cor i els vasos sanguinis circumdants. Aquesta prova és essencial per al diagnòstic de malalties cardíaques, com ara defectes congènits, malaltia valvular, insuficiència cardíaca i malaltia del múscul cardíac.

En resum, les proves de diagnòstic per imatge per a mascotes, com ara la radiologia digital, l’ecografia, la videoendoscòpia i l’ecocardiografia, són eines vitals per al diagnòstic i tractament adequats. Aquestes proves ens proporcionen informació detallada sobre l’estat intern dels animals, cosa que ajuda els veterinaris a prendre decisions mèdiques informades ia brindar la millor atenció possible als nostres pacients de quatre grapes.