932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Higiene Bucal Mascotes

Aprofita la nostra campanya de neteja bucal per a gossos i gats. La seva salut t’ho agrairà!

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? Has detectat tosca en les seves peces dentals?

Ha arribat el moment de realitzar un tractament d’higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, no només la fortalesa de les seves dents es veurà perjudicada, sinó també la salut de la resta del cos.

Veteros Clínica Veterinària de Barcelona oferim un tractament d’higiene bucal per a gossos i gats que els alleujarà de molèsties dentals i els ajudarà a prevenir malalties periodontals.

En què consisteix el nostre tractament bucal?

La neteja bucal per a gats i gossos consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. La tècnica és senzilla i és practicada pels veterinaris del nostre centre veterinari de l’Eixample de Barcelona, però necessita d’un procés anestèsic i d’un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

Per què és important una higiene bucal en gossos i gats?

Mantenir una boca sana en la teva mascota és fonamental per assegurar-li una qualitat de vida i prevenir futures patologies, algunes d’elles greus. La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents que pot desencadenar diferents infeccions a la boca. Per aquest motiu és crucial fer una neteja dental a la nostra mascota de forma regular.

Per què té mal alè la meva mascota?

El problema de el mal alè o halitosi és molt comú en els nostres gossos i gats. Els principals factors que el provoquen:

 

  • L’acidesa de la saliva.
  • La predisposició d’algunes races a les malalties bucals.
  • La manca d’una correcta neteja entre les peces dentals.
  • La conseqüent acumulació de tosca.
A la nostra clínica veterinària de l’Eixample de Barcelona fem que la teva mascota llueixi una boca sana i forta