932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Revisió gos

Cuida el més important, la seva salut

Fes una revisió al teu gos sènior per prevenir malalties i garantir la seva qualitat de vida. La seva salut és el més important en aquesta etapa. Cuidem als que més t’estimes.

La teva mascota ha complert vuit anys i comença una etapa nova per a ella. En aquesta fase de la seva vida és més vulnerable, disminueixen les seves capacitats funcionals i augmenta el risc de patir certes malalties.

A partir d’ara necessitarà dur a terme revisions de caràcter preventiu. Amb una revisió anual, podem detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una millor qualitat de vida.

Reserva una revisió geriàtrica a la teva mascota a la nostra clínica veterinària de l’Eixample a Barcelona. Cuida als que més vols, cuida la seva salut.

hombre mayor en invierno con perro senior en brazos

Quines proves inclou la revisió geriàtrica?

 • Anamnesi: analitzem l’historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
 • Exploració general i examen físic: observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i / o palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.
 • Analítica de sang i orina: ens indica quin és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i fetge.
 • Análisi coprològic: l’anàlisi de les femtes ens permet detectar paràsits, bactèries i anomalies per prevenir malalites.
 • Radiografia: proves d’imatge molt útils per valorar l’estat dels ossos de la teva mascota, així com la mida i forma dels òrgans interns. Són necessàries per valorar metàstasis pulmonars o tumors abdominals.
 • Diagnòstic i assessorament preventiu: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota i t’assessorem sobre les cures que necessita la teva mascota en edat geriàtrica. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir
  perro mayor en brazos de anciano

  Un mètode preventiu eficaç per a la teva mascota

  La revisió anual al nostre centre veterinari al carrer Aragó de Barcelona és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l’any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li una activitat física adequada.

  La importància de la revisió veterinària anual

  Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d’altra manera podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerosos i els problemes cardíacs, i si els descobrim en estat avançat, en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

  Els cadells i els animals més grans són els que solen sotmetre a aquestes revisions amb més freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d’acudir a la nostra clínica veterinària de Barcelona mínim un cop a l’any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d’una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament mèdic.

  La salut del teu gos és el més important. A Veteros Clínica Veterinària de Barcelona cuidem el seu benestar, cuidem el que més t’importa.