932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Nosaltres

Cuidem el benestar i la salut de les mascotes des del 2014 a la nostra clínica i des del 1984 a Grup Riera Alta

El nostre equip de Veteros Clínica Veterinària de l’Eixample de Barcelona està format per professionals qualificats i especialitzats, amb més de 35 anys d’experiència en la cura de les mascotes. La formació i l’aprenentatge sempre està present en la nostra filosofia de treball.

Gairebé 10 anys cuidant de les mascotes

La història de la clínica veterinària Veteros comença fa gairebé 10 anys, quan Grup Riera Alta decideix ampliar novament els seus centres veterinaris a Barcelona i obrir una clínica veterinària a l’Eixample de la ciutat comtal. Un nou projecte que va anar creixent gràcies als clients satisfets amb la qualitat dels serveis veterinaris, a l’atenció dedicada i a la total entrega amb les mascotes.

Així, el 2014 ampliem centres amb una clínica veterinària al carrer Aragó de Barcelona. En poc temps es converteix en una clínica amb grans professionals veterinaris, amb equipament de qualitat per  realitzar proves diagnòstiques i tractaments eficaços. Una clínica on els propietaris senten que estan entre família.

Estem compromesos amb la salut de les mascotes des del 2014 al nostre centre i des del 1984 al Grup Riera Alta. A Veteros Clínica Veterinària de Barcelona comptem amb diferents especialitats mèdiques i grans professionals especialitzats que garanteixen el benestar dels petits animals de companyia en totes les etapes de la seva vida.

Els nostres professionals

El nostre equip de veterinaris està format per professionals en formació constant, amb inquietuds pels avenços i les millores en el sector veterinari. Els uneix la filosofia de treball, l’amor que senten per les mascotes i el suport mutu que atorga el pertànyer a Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Veterinaris

Yolanda Brils

Medicina Interna, Oncologia, Cirurgia.

Jesús Parro

Medicina Interna, Cirurgia.

ATV

Álvaro Molins

Administració i ATV

Soraya Martín

ATV