932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Serveis

Serveis veterinaris a l’Eixample de Barcelona per tenir cura de la salut de les mascotes

A la nostra clínica veterinària de l’Eixample de Barcelona oferim serveis veterinaris integrals i especialitzats que garanteixen diagnòstics precisos i tractaments eficaços per a tenir cura de la salut dels petits animals de companyia.

Medicina interna

La Medicina Interna preveu i tracta les possibles afeccions relacionades amb els òrgans i sistemes interns de les mascotes que, en un primer moment, no requereixen intervenció quirúrgica. A les consultes de medicina interna diagnostiquem i apliquem tractaments per a malalties infeccioses, dermatològiques, renals, endocrines, hepàtiques, del sistema sanguini, cardíac, respiratori o gastrointestinal. Utilitzem els protocols veterinaris més actuals per obtenir diagnòstics ràpids i encertats. Treballem amb equips avançats com PHOVIA, la darrera innovació en dermatologia veterinària.

Medicina preventiva

La Medicina Preventiva està enfocada a la detecció precoç de malalties i possibles afeccions en els animals. Moltes de les patologies tenen remei amb un tractament senzill si es tracten a temps, abans que apareguin complicacions o es tornin cròniques. Les revisions periòdiques, els plans de vacunació i desparasitació, la salut dental, les dietes veterinàries i les analítiques són necessaris per evitar complicacions i assegurar la salut de les nostres mascotes.

Cirurgia

Disposem d’instal·lacions i quiròfans completament equipats per realitzar Cirurgies de Teixits Tous, Traumatològiques i Preventives, com són esterilitzacions, neteges bucals, cirurgies de paladar, gastrointestinals i les relacionades amb l’aparell urinari i reproductor. També efectuem intervencions de cirurgia traumatològica, oftàlmica, toràcica, endoscòpica, hepatobiliar i pancreàtica. Incorporem nous equipaments de videoendoscòpia per realitzar intervencions de mínima invasió, com artroscòpies i laparoscòpies, així com per l’extracció de cossos estranys, entre d’altres.

Diagnòstic per imatge

El Diagnòstic per Imatge és fonamental per poder fer una correcta interpretació de l’estat del pacient i aplicar un tractament adequat. Ens permet detectar malalties i possibles patologies d’una manera indolora i mínimament invasiva. Amb la radiologia digital obtenim imatges d’alta qualitat del pacient (fractures, cossos estranys, tumors …). L’ecografia és útil per conèixer l’estat d’òrgans interns i de gestació. Mitjançant l’ecocardiografia podem conèixer l’estat de les vàlvules, càmeres cardíaques, artèries i venes. I la videoendoscòpia ens permet observar detalladament diversos òrgans de forma directa. 

Laboratori

Disposem de Laboratori propi, on realitzem les anàlisis i els estudis de mostres més comuns com són les anàlisis de sang i orina, cropològics, hematologies, biòpsies, renals hepàtiques i de proteïnes. De forma rutinària se solen mesurar certes hormones, que causen diverses patologies relativament freqüents. També comptem amb un laboratori extern de total confiança per a les proves més complexes o específiques. L’important de tenir servei de laboratori, és la immediatesa dels resultats en els valors més freqüents i necessaris, proporcionant un pilar vital per a un correcte diagnòstic.

Botiga

Al nostre centre veterinari de l’Eixample de Barcelona podràs trobar una botiga per a mascotes de complements i alimentació (fisiològica i especialitzada). Disposem d’una àmplia gamma de productes de primeres marques: productes d’higiene, accessoris per a l’oci i temps lliure, corretges i collars, llits, transportins, rascadors per a gats i joguines, complements per a rèptils i aus. Assessorem els nostres clients sobre nutrició i les necessitats especials que puguin tenir les mascotes.

Altres serveis

Hospital Veterinari Riera Alta:

  • Urgències 24h: 933 298 150
  • Traumatologia
  • Cardiologia

Altres serveis

Clínica Veterinària Sant Andreu:

  • Medicina Felina
  • Rehabilitació
  • Acupuntura