932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Prevenció Leishmània

Protegeix a la teva mascota de la leishmània

Els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera fins la tardor, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Dona la deguda atenció al teu company i protegeix-lo amb el pack preventiu de Veteros Clínica Veterinària de Barcelona. Mantingues la teva mascota protegida tot l’any.

Com detectar la leishmaniosi

T’ajudem a prevenir aquesta malaltia amb proves de detecció.

Pots identificar aquesta malaltia a la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar a:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pèl.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Mal alè.
  • Set extrema.
  • Vòmits i necessitats excessives d’orinar.

 

Mesures preventives

A la nostra clínica veterinària de l’Eixample de Barcelona disposem de diversos mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis o vuit mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna és una mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. 

 

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Contacta amb Veteros Clínica Veterinària de Barcelona i t’assessorarem.