932 262 392 | Urgencias 24h · 933 298 150

Prevenció Leishmània i paràsits

10% de descompte fins al 30 de juny 2023

Protegeix a la teva mascota de la leishmània i els paràsits

Els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera fins la tardor, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Dona la deguda atenció al teu company i protegeix-lo amb el pack preventiu de Veteros Clínica Veterinària de Barcelona. Mantingues la teva mascota protegida tot l’any.

Aprofita el 10% de descompte en antiparasitaris: collar, pipetes i comprimits

Per què prevenir les malalties parasitàries?

Els paràsits són transmissors de múltiples malalties, tant a animals com a persones. Les més serioses són l’Ehrlíquia, transmesa a través de les paparres, i la leishmaniosi, causada per la picada del mosquit flebòtom. En tots dos casos, els riscos per a la salut de la teva mascota poden ser irreversibles, ja que poden provocar danys fatals en el seu organisme que podrien posar fi a la seva vida. La prevenció és fonamental, especialment amb l’arribada de la calor, ja que és quan la seva activitat s’intensifica. Realitzar un bon diagnòstic precoç també és clau per protegir al teu pelut.

Mesures preventives

A la nostra clínica veterinària de l’Eixample de Barcelona disposem de diversos mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis o vuit mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna és una mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. 

 

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Contacta amb Veteros Clínica Veterinària de Barcelona i t’assessorarem.